FAFA Hotels & Resorts
MIRESEVINI NE FAFA HOTELS & RESORTS

FAFA Hotels & Resorts

Hotelet dhe Resortet tona ofrojnë përvojat më të mira mikpritëse për familje dhe çifte, me nje game te gjere akomodimi luksoz me vendodhje gjatë bregdetit Adriatik në Golem, Restorante & Bare të rafinuara, dhe fasilitete rekreative, duke siguruar një larmi të gjerë shërbimesh dhe lehtësirash si për kohën e lirë ashtu edhe për nevojat e biznesit.

VIDEO

LEXONI ME SHUME

Destinacioni Ideal

Shijoni një vendndodhje të lakmueshme pikërisht në Rivierën Shqiptare

Të katërt pronat e grupit janë të vendosura në plazhin e gjatë të Golemit, Durrësë në Shqipëri, përpara detit të bukur Adriatik me plazhin e tyre privat.

LEXONI ME SHUME

Guest Reviews