Fafa Premium Resort

Fafa Premium Resort

Shijoni perëndimin e diellit dhe lindjen e diellit në dhomat tona luksoze me të dashurit tuaj.

FAFA Premium është e vendosur në zonën “Pishat e Buta” / Mali i Robit, Kavajë – 15 km nga qendra e qytetit të Durrësit – 8 km nga qendra e qytetit të Kavajës dhe 38 km nga Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës.

Shijoni perëndimin e diellit dhe lindjen e diellit në dhomat tona luksoze me të dashurit tuaj.

FAFA Premium është e vendosur në zonën “Pishat e Buta” / Mali i Robit, Kavajë – 15 km nga qendra e qytetit të Durrësit – 8 km nga qendra e qytetit të Kavajës dhe 38 km nga Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës.

LEXONI ME SHUME CLOSE