Fafa Beach Hotel

Fafa Beach Hotel

Fafa Beach Hotel ndodhet në zonën e Mali I Robit, Kavajë – 15 km nga qendra e qytetit të Durrësit dhe 38 km nga Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës. E vendosur pranë Detit Adriatik, me plazhin e vet privat, ofron mundësi të privilegjuara për ata që dëshirojnë të provojnë një eksperiencë unike me të gjitha ngjyrat e natyrës.

Fafa Beach ka 48 dhoma standarde dhe 40 apartamente. Të gjitha dhomat kanë pamje nga deti ose pamje nga lulishtja dhe janë të pajisura plotësisht me: Ajër të kondicionuar, Minibar, kuti të sigurt, LCD TV, Key-Card, çelës dhe tharëse flokësh. 30 dhoma janë me kartelë dhe të tjerët me çelës. Banesat janë me kuzhinë dhe i kanë të gjitha pajisjet për t’u përdorur.

  • 1 A la Carte Restaurant
  • 2 Bari i pishinës
  • 1 Bar All – inclusive
  • 2 Pishina në zonën e jashtme për femijë dhe të rritur
  • Zonë private plazhi
  • Wifi
  • Parkim