Grand Blue Fafa Resort

Grand Blue Fafa Resort ndodhet pikërisht përballë Rivierës Shqiptare, në plazhin e bukur të gjatë të Golemit, Durrës. Vetëm 35 minuta nga Aeroporti i Tiranës ‘Nënë Tereza’ dhe më pak se 20 minuta nga Porti i Durrësit.

Grand Blue Fafa Resort është një hotel i ri mbresëlënës me një arkitekturë mahnitëse të ndërtuar në një plazh të mrekullueshëm të Golemit, ideal për ata që kërkojnë të kenë pushimet e tyre të qeta dhe që mbeten gjatë në kujtesë.

Resorti ynë ofron përvojat më të mira të mikpritjes për familjet dhe çiftet duke siguruar një larmi të gjerë shërbimesh dhe lehtësirash si për të pushuar ashtu edhe për nevojat e biznesit.

WEBSITE
Fafa Premium Resort

Shijoni perëndimin e diellit dhe lindjen e diellit në dhomat tona luksoze me të dashurit tuaj.

FAFA Premium është e vendosur në zonën “Pishat e Buta” / Mali i Robit, Kavajë – 15 km nga qendra e qytetit të Durrësit – 8 km nga qendra e qytetit të Kavajës dhe 38 km nga Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës.
E vendosur pranë detit Adriatik, me plazhin e vet privat, ofron mundësi të privilegjuara për ata që dëshirojnë të provojnë një eksperiencë unike me të gjitha ngjyrat e natyrës.

Fafa Beach Hotel

Fafa Beach Hotel ndodhet në zonën e Mali I Robit, Kavajë – 15 km nga qendra e qytetit të Durrësit dhe 38 km nga Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës. E vendosur pranë Detit Adriatik, me plazhin e vet privat, ofron mundësi të privilegjuara për ata që dëshirojnë të provojnë një eksperiencë unike me të gjitha ngjyrat e natyrës.

Fafa Beach ka 48 dhoma standarde dhe 40 apartamente. Të gjitha dhomat kanë pamje nga deti ose pamje nga lulishtja dhe janë të pajisura plotësisht me: Ajër të kondicionuar, Minibar, kuti të sigurt, LCD TV, Key-Card, çelës dhe tharëse flokësh. 30 dhoma janë me kartelë dhe të tjerët me çelës. Banesat janë me kuzhinë dhe i kanë të gjitha pajisjet për t’u përdorur.

Mel Holiday Hotel

Hoteli ndodhet në zonën e Malit të Robit, Kavaje – 15 km nga qendra e qytetit të Durrësit dhe 38 km nga Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës. E vendosur pranë Detit Adreatik, me plazhin e vet privat, ofron mundësi të privilegjuara për ata që dëshirojnë të provojnë një eksperiencë unike me të gjitha ngjyrat e natyrës.

Mel Holiday ka 90 dhoma standarde. Të gjitha dhomat kanë pamje nga deti ose pamje nga toka dhe janë të pajisura plotësisht me: Kondicioner, Minibar, kasafortw, LCD TV, Key-Card dhe tharëse flokësh.
Hoteli ka 1 pishinë të hapur për auditorë dhe fëmijë, 1 Restorant gjithëpërfshirës, bar plazhi.