FAFA Hotels & Resorts

FAFA Hotels & Resorts

Hotelet dhe Resortet e FAFA Hotels & Resorts janë pionierët në Industrinë e mikëpritjes që ofrojnë akomoditet nga më të mirat me një gamë të gjërë Hotelesh dhe Resortesh Luksoze duke përfshirë edhe shërbimin all-inclusive.

FAFA Hotels & Resort është e përbërë nga katër Hotele dhe Resorte. Kapaciteti i përgjithshëm është 2300 shtreter duke ofruar dhoma luksoze me pamje fantastike nga deti dhe mali. Hotelet dhe Resortet janë të vendosura në plazhin e gjatë Golem-it, Durrësit në Shqipëri, përgjatë detit të bukur Adriatik me plazhin e tyre privat duke ofruar mundësi të privilegjuara për ata që dëshirojnë të përjetojnë një eksperience unike me të gjitha ngjyrat e natyrës. Vëmendja jonë për çdo detaj e bën secilin Hotel FAFA unik për pushime të paharrueshme në Shqipëri.