Aktivitete

FAFA ju ofron gjate pushimeve tuaja, te perfitoni nga shumellojshmeria e aktiviteteve, te gjitha te ofruara FALAS.

Koncerte, Party, Lojra per te rritur dhe femije, Zumba, Lojra ne pishine , dhe Show gjate mbremjeve.

Pishine e jashtme per te rritur dhe femije

swiming-pool

Animacion

animation-2

Show

show-2

Koncerte & Party

koncerte-2